Energielabels en maatwerkadviezen

  Wij zijn gecertificeerd door SKGIKOB voor het verstrekken van energielabels voor de woningbouw. Voor de utiliteitsbouw en voor het geven van maatwerkadviezen maken wij gebruik van het samenwerkingsverband van Buildinglabel. Dit waarborgt voor onze opdrachtgevers onze kwaliteit. Onze jarenlange ervaring in de bouw zorgt er voor dat de maatwerkadviezen die wij maken niet alleen gebaseerd zijn op het ‘spelen met getallen’ in de software. Wij zorgen er voor dat de voorgestelde maatregelen ook praktisch goed uitvoerbaar zijn en dat er geen ongewenste neveneffecten plaatsvinden. Voor de prestaties van het gebouw als geheel, inclusief de hierin aanwezige installaties, maken wij gebruik van de meest geavanceerde software van Vabi: Elements.

  Particuliere opdrachtgevers maken steeds meer van onze diensten gebruik als ze bijvoorbeeld willen voldoen aan de eisen van de bank voor een nieuwe lening. Bedrijven willen voldoen aan hun energieprestatieplicht en professionele opdrachtgevers hebben vaak duidelijk gespecificeerde doelstellingen. Onze energieindexen worden zuiver en zorgvuldig bepaald en staan onder scherpe controle. Onze adviezen zijn helder, praktisch en houden rekening met de specifieke omstandigheden van uw project.

  Vele opdrachtgevers gingen u voor. Omwille van de privacy regelgeving plaatsen wij geen foto’s van particuliere opdrachtgevers.

  Vraag vrijblijvend advies

  Vorige Volgende
  Call Now Button