Corona protocol

Corona heeft inmiddels de hele wereld stilgelegd, dus ook Nederland. Nu het langzaamaan de goede kant op gaat, heeft de minister-president iedereen gevraagd om zich voor te bereiden op de anderhalve-meter-samenleving. Ook wij hebben dus wat maatregels moeten treffen en wij vragen uw begrip hiervoor. De regels die wij hanteren zijn als volgt:

  • Mocht u een afspraak met ons hebben dan vragen we u 1,5 meter afstand te bewaren en geen handen te schudden bij binnenkomst.
  • Voorafgaand aan een afspraak vragen wij u om het te melden als u griep-/verkoudheidsklachten heeft, tevergeefs zal de afspraak dan wel minimaal 2 weken verplaats worden. Ook van onze kant kan het zijn dat de afspraak uitgesteld moet worden.
  • Wij werken met handschoenen, voor zowel onze als uw veiligheid.

Wij hopen dat u deze regels respecteert, zodat wij samen de verspreiding van COVID-19 tegen gaan.

Call Now Button